English

over mij

Ik ben Ineke Westeneng, geboren en getogen in Utrecht. Na enkele jaren in het buitenland uiteindelijk gaan wonen in Eindhoven.
In Utrecht psychologie gestudeerd, ben in 1999 afgestudeerd. Uiteraard heb ik de nodige nascholingscursussen gedaan na mijn afstuderen. Onder andere in de cognitieve gedragstherapie, schematherapie, oplossingsgerichte therapie, Emotion Focused Therapy (EFT) en EMDR (behandeling van psychotrauma).
Ik ben aangesloten bij het NIP (Nederlands Instituut van Psychologen) onder het nummer 90922. Als psycholoog NIP laat ik zien dat ik een universitair masterdiploma in de psychologie heb, dat ik ervaring hierin heb, en dat ik aangesloten ben bij een vereniging die kwaliteit belangrijk vindt.
Na jaren gewerkt te hebben in de ambulante hulpverlening ben ik in 2019 begonnen met mijn eigen praktijk: Fidelitas Psychologie.
Ik heb me aangesloten bij Stichting 1nP en werk onder andere samen met Evelyn Buijsse, die regiebehandelaar is.
Ik ben moeder van twee opgroeiende tieners. In mijn vrije tijd houd ik van muziek maken (ik speel trompet) en paardrijden. Daarbij houd ik van de natuur, en reizen. Ik zoek graag de ruigte en verlatenheid van de natuur op.
Mijn achtergrond is christelijk, een bron van inspiratie is het leven in verbondenheid met God voor mij.

Persoonlijke stijl en visie

Als behandelaar ben ik betrokken bij mijn cliƫnten. Ik kijk graag verder dan uw klachten, naar uw sterke kanten en naar de omgeving. Ik gebruik bij voorkeur een therapievorm die past bij u als persoon en bij uw klachten. Ik ben integer en ga zorgvuldig te werk. Daarom heb ik de naam Fidelitas gekozen als naam van mijn praktijk. Dit is een Latijns woord voor trouw of betrouwbaarheid. Dit is mijn streven! Loopt u echter in de behandeling aan tegen dingen waar u niet tevreden over bent, dan waardeer ik het als u dit met mij bespreekt.